Menu

J. F. Willumsen

1937-12-07

Dokumentindhold

Afventer resumé

Transskription

Oslo. 7/12.37.
Kjære Willumsen!
Jeg har faaet Deres budskap af damen i Kunstnerforbundet (Frk Kamstrup traf jeg ikke) om at De var syk og laa paa Hospitalet. Det har bedrøvet mig meget at høre og naar jeg kommer til København, som jeg tænker omkring 3die juledag vil noget af det første jeg gjør blive at besøke Dem, hvis De da ikke er ute igjen, saa kan jeg vel faa Deres Opholdssted ved at telefonere til Højesteretssagfører Jørgensen.
Vi er som De kanske ved lidelsesfæller, jeg er nylig sluppet ut af Hospitalet efter et meget smertefuldt sygeleie, jeg blev opereret for Prostata, operationen gik udmærket, men min gamle sygdom med

Galdeforgiftning brøt frem ved den forstyrrelse i organismen som operationen fremkaldte, og jeg har været svært syk og bleven sinket i min recreation, men nu er jeg lidt bedre og haaber som sagt at komme til Kbhvn mellem jul og nytaar, og haaber da som sagt at træffe Dem og muligvis husker De vor plan om Egypten.
Skulde de være stærk og oplagt nok til at skrive et par ord til mig er min adresse: Frk Maren Martinsen, Kirkeveien 167, Oslo.
Vi har nu vældig snestorm og kulde her, har holdt paa i mange dage, og det lille hus jeg bor i her i Udkanten af byen er fuldstændig nedsneet, næsten ikke til at komme ut.
Ja, kjære Willumsen, nu haaber jeg at træffe Dem rask og frisk i Kbhvn og glæder mig dertil. Tør jeg bede Dem overbringe Mme Bourret mine hjærteligste hilsener. Paa gjensyn Deres hengivne
L. O. Ravensberg.
Glædelig Jul!

Fakta

PDF
Brev
Norge, Oslo
Danmark, København

J.F. Willumsens Museum
Arkivkasse: A/III/1 - R