Menu

J. F. Willumsen

1942-04-19

Modtager

Viggo Jarl

Dokumentindhold

Afventer resumé

Transskription

42 rue des Ponchettes
Nice (AM) Søndag d. 19 April 1942

Kære Jarl.
Tak for Deres elskværdige Brev af 17 ds. Det glædede mig meget. Det viste at De tager Del i de Tilskikkelser der møder mig.
Det tog over 3 Maaneder før Prefekturet gav min Mand Tilladelse til at købe mine 2 Atelier Huse. Handlen gik først i Orden for et Par Dage siden. Man tænker sig saa, at jeg nu kan begynde at lede efter Bolig i Cannes og Omegn, men det gaar ikke saa hurtigt. Thi man ønsker i København, at jeg skal sende min Kunstsager hjem nu og vil betale Forsendelsen. Efter Tilbud fra en Speditør her i Nice bliver det en meget dyr Historie, henad 100000 Frs. Jeg venter hver Dag et Svar fra København desangaaende. Før det kommer ved jeg ikke om jeg skal leje en stor eller en lille Bolig i Cannes, og det vil altsaa være unyttigt at spilde Tid med at søge.
Det vilde være fornøjeligt i vor Ensomhed om De kommer og besøger os her. Jeg indbyder paa Frokost hos Renaud. Jeg foreslaar først kommende Fredag her paa Atelieret før Kl 12 altsaa – men lad mig vide om det passer Dem, hvis ikke bestem en anden Dag.
Vi har det nogenlunde godt; men jeg er saa ked og led af den Mad der gives, at jeg foretrækker ikke at spise den.

Fakta

PDF
Brevudkast

Dansk

Nice (Frankrig)

J.F. Willumsens Museum
Arkivkasse: A/II/1 - J