Menu

J. F. Willumsen

1911-10-16

Afsender

Johan Rohde

Dokumentindhold

Rohde sender en hilsen fra Fanø til Edith og J.F. Willumsen, der er hjemvendt fra en rejse i Europa. Rohde takker for den venlige modtagelse han fik, da de mødtes i Venedig.

Transskription

16.X.1911
Sønderho
Fanø.

Kjære Willumsen.
Naar De modtager disse Linjer, maa De ikke derigjennem vente at modtage noget som helst interessant – jeg har intetsomhelst paa Hjærte andet end netop at sende Dem en venlig Hilsen.
Da jeg ifjor ved denne Tid traf Dem i Venedig, glædede det mig meget at blive modtaget saa venligt af Dem og Deres Hustru; og havde jeg vist, hvorhen jeg skulde sende en Tak for sidst, havde De for længe siden hørt fra mig. Men saavidst jeg ved, er De færdedes meget omkring i Europa, og er først nu igjen kommen tilbage. Jeg haaber, at De og Deres Hustru paa Deres Rejser har fundet mere Tilfredsstillelse end, da jeg mødte Dem.

Deres lille Laan kom mig til god Nytte, og jeg siger Dem her Tak derfor; jeg haaber De igjennem Deres Sagfører forlængst har modtaget Beløbet. –
Hvad mig angaar, boer jeg her fredeligt og ensomt paa Fanø, men tænker nu snart igjen at vende tilbage til Kjøbenhavn, og det vilde da glæde os at se noget til Dem og Deres Hustru.
Med venlig Hilsen og Tak for sidst
Deres hengivne
Johan Rohde

Fakta

PDF
Brev

Dansk

Fanø (Danmark)
Edith Willumsen

J.F. Willumsens Museum
Arkivkasse: A/III/1 - R