Menu

J. F. Willumsen

1911-04-07

Afsender

Siegfried Wagner

Dokumentindhold

Willumsen og Edith er i Spanien. Wagner sender dem en opdatering mht. Gallerikommisionen, Akademirådet og deres fælles bekendtes privatliv.

Transskription

A Monsieur J.F. Willumsen
Hotel Royal
Ronda
Spanien

Kære Willumsen og Frue! Jeg har lige nu faaet Deres Brev ind ad Døren, jeg skynder mig at sende Dem dette Kort. Vi har i lang Tid haft det vidunderligste Vej[r]
masser af udsprungne Blomster, Violer har vi plukket i Bunker her i Slutningen af Marts og nu i de sidste 4 Dage en forfærdelig Frost og skarp Vind samt Sne, her er koldere nu end midt i Vinter, det ser dog ud til at vi nu skal have Omslag igen.
Brøchner bliver vi af med! Vi havde for 3 Dage siden Møde med Arkitektforeningen om "Samarbejde."
Aarslef er gaaet ud af Gallerikomisionen, Brandstrup er kommen i hans Sted. Mortensen er bleven valgt ind i Akademiraadet. Block gaar af til Efteraaret som Formand i Galerikomisionen, man siger at Bryggeren skal overtage Stillingen, jeg tror det ikke. Tegner er bleven Forlovet med en Frk Jensen, jeg kender hende ikke. Louis Levy er bleven skildt fra sin Kone og gift igen nede i Paris med Malerinde Frk Ericksen. Det er alle de Nyheder som jeg kan faa Plads til paa dette Kort. Nu mange Hilsner til Dem og Deres Kone fra Deres O og S. Wagner.