Menu

J. F. Willumsen

1914-03-03

Dokumentindhold

Edith og J.F. Willumsen er i Tunis, og Ravensberg har ofte tænkt på dem i den sidste tid. Ravensberg er stadig i Catania, hvor han har malet og tegnet folkelivet. Han skal snart rejse derfra og spørger, om Tunis er værd at besøge.

Transskription

Al Illmo Signor Pittore
J. F. Willumsen
Hotel des Etrangers.
Avenue de France
Tunis
Tunisia

Hotel de L'Europe. Catania
3/3-14.
Kjære Hr og Fru Willumsen.
Jeg har ofte tænkt paa Eder og hvorledes I har det, men hverken Fahlstrøms eller jeg hørte noget fra Eder. Jeg tænkte netop at skrive et kort til Eders adresse i Kjøbenhavn.
Fahlstrøms som var i Catania til Sant'Agatafesten troede at I var syge, hvilket bedrøvede mig meget. Men igaar fik jeg et afskeds-

kort fra Fahlstrøms som fortæller at I lever nogenlunde bra.
Det vilde naturligvis glæde mig meget i min ensomhed at høre fra Eder og om Naturen i Tunis er værd en afstikker did. Jeg kommer dog vel neppe, men herefra Catonia reiser jeg den 15de dennes, indtil da vil et kort kunne naa mig her, min altid sikre adresse er Circolo Scandinavo, Roma, Via Campo Marzio 46. Catania viste sig at være et udmærket sted saa det er nok min skyld naar jeg desværre har faaet saa lidet ud af det hele. Folk kappes om at staa model her, jeg har da ogsaa malet flere folkelivs billeder og tegnet meget.
Jeg ved ikke hva jeg som sagt gjør efter den 15de, da vil jeg bort herfra til noget nyt. Havde tænkt Girgenti. Hvordan kommer man bedst til Tunis herfra Catania, jeg synes Fahlstrøm nævnte Paternó. Mange hjærtelige hilsener til Eder og tak for det hyggelige samvær i Taormina fra Eders hengivne
L.O. Ravensberg

Hilsen til Anse og Ingemor.

Kommer I til Roma i April, Maj?

Fakta

PDF
Brevkort
Catania (Italien)
Tunis (Tunesien)
  • Paternò, Italien
  • Rom, Italien
  • Catania, Italien
  • Tunis, Tunesien
  • Taormina, Italien
  • Agrigento, Italien

J.F. Willumsens Museum
Arkivkasse: A/III/1 - R