Menu

J. F. Willumsen

1914-01-14

Dokumentindhold

Ravensberg har travlt med at færdiggøre sine arbejder i Catania, og han er måske nødsaget til at udskyde sine rejseplaner. Han ønsker Edith og J.F. Willumsen en god rejse til Palermo og Tunis, såfremt de tre ikke mødes på toget til Palermo.

Transskription

Al Illmo Signor
Pittore J. F. Willumsen
Pension Belvedere
Taormina.

Catania 14/1-14
Kjære Willumsen!
Hjærtelig tak for Deres kort. Jeg er nu begyndt at komme i arbejde her i Catania og bliver vistnok ikke færdig til Lørdag, jeg synes jeg maa se at faa noget færdigt og holde ud her lidt.
Er jeg altsaa ikke i morgentoget Lørdag kommer jeg nogle dage senere til Palermo.
Jeg haaber naturligvis paa at der

kunde ske underværker med mit arbeide saa jeg kunde komme atter eng[an]g sammen med Eder, men jeg tør ikke sige det sikkert.
I Palermo bør De tage ind paa Hotel Aragona (det kaldes vist Patria nu) og send mig saa et lidet kort om Tunis og forholdene der Poste restante Palermo. Paa grund af det gode og hyggelige selskab frister Tunis mig meget, men det ligger saa rent udenfor mine Planer og jeg vilde ogsaa gjerne gjøre noget her fra Italien. Lad os ikke tabe hinanden ganske af syne og sigte, et kort til Circolo scandinave, Roma, vil altid naa mig. Er jeg altsaa ikke lørdag paa toget, maa De have god lykke med færden. Hjærtelig tak for Deres bryderier med posten i Taormina, naar De spørger efter Brev til Dem selv kunde De ogsaa være saa snil og undersøge om der er flere breve til mig, jeg tror forresten ikke. Bliver fruen i Taormina foreløbig?
Skulde vi saa ikke træffes maa De leve hjærtelig vel saalænge, hjærtelig tak for det hyggelige samvær, en god vinter i alle henseender. Mange hilsener Deres hengivne Ravensberg.
Mange hilsener til Fru Willumsen

Hils Fahlstrøms saameget, bed at de tager nogle gamle aviser med naar de kommer hid.

Fakta

PDF
Brevkort
Catania (Italien)
Taormina (Italien)
  • Palermo, Italien
  • Tunis, Tunesien
  • Catania, Italien
  • Roma, Italien
  • Taormina, Italien

J.F. Willumsens Museum
Arkivkasse: A/III/1 - R