Menu

J. F. Willumsen

1923-07-16

Modtager

Kitti Kamstrup

Dokumentindhold

Willumsen giver sin tilladelse til, at Kunstnerforbundet kan afholde en udstilling med hans værker i Kristiania. Erick Struckmann vil stå for afsendelsen af værkerne, hvoraf de fleste er til salg eller er en del af J. Chr. T. Levinsens samling. Forsendelse og assurance bliver betalt af Kunstnerforbundet.

Transskription

Strandagervej 28. Hellerup
Danmark.
d. 16 Juli 1923.

Kære Frk. Kamstrup.
Deres Brev som De har skrevet til mig af 26/6. modtog jeg forleden Dag her i Hellerup. Det glæder mig at de norske Kunstnere synes godt om mine Ting paa Göteborg Udstillingen.
Angaaende min Udstilling i Kunstnerforbundet i Kristiania saax   xhar De herved min Tilladelse til at afholde den   [jeg har] talt med Maleren Erick Struckmann om den, og han vil gærne være behjælpelig med at ordne Afsendelsen herfra

jeg er desværre ikke i København i Slutningen af Oktober ved den Tid da Billederne skal afsendes; men

Den Udstilling der bliver afholdt her i København bliver en retropektiv Udstilling, hvor der samles, saa vidt muligt, alt hvad jeg [har] lavet.
Men alle disse Ting skal selvfølgelig ikke blive sendt til Kristiania op til Dem.
Til Kristiania vil kun blive sendt de nyeste Ting, hvoraf de fleste er til salg, samt en Del af Groserer Levinsens Samling.
Sammen med Malerierne følger en Del Lithografier og Raderinger, men der er ikke mange smaa i mellem
Alle Udgifter, Forsendelser frem og tilbage Assurancer m.m. betales af Kunstnersamfundet og ikke af mig, i Overensstemmel[se] med .

Fakta

PDF
Brevudkast

Dansk

Hellerup (Danmark)
Oslo (Norge)

J.F. Willumsens Museum
Arkivkasse: A/II/2 - K