Menu

J. F. Willumsen

1947-08-04

Afsender

Siegfried Wagner

Dokumentindhold

Wagners hushjælp har sommerferie. Han har derfor ikke inviteret Willumsen og Bourret ud til sig. Olga får røntgenbehandling for sine dårlige ben. V. Marstrand har bedt Wagner medsende sit udkast til en artikel om Willumsen. Wagner synes artiklen er smuk, og han spørger Willumsen, om han har lyst til at mødes med Marstand og hustru.

Transskription

4–8–47
Kære Willumsen!
Du undrer Dig nok over at jeg ikke har bedt Dig (Jer) om at komme herud, Sagen er imidlertid at vor eneste Hushjælp, den gamle som kommer her og gør rent, og varter op naar her er nogle Mennesker, har Sommerferie. Vi er ganske alene og Olgas Ben har været meget daarlige. Nu faar hun Røngten behandlinger. I næste uge, faar vi igen vor Hushjælp og saa kan vi igen ses. Forrige Søndag var

var jeg henne og besøge en nær Ven af mig, Ingeniør V. Marstand, et Barnebar af Maleren. Vi talte længe om Dig og Resultatet ser Du her. Han beder mig sende Dig indlagte, dette kommer frem i et af Bladene, hvilket ved jeg endnu ikke. Jeg synes det er smukt og værdigt skrevet. Vil Du være sammen med ham og hans Kone? Saa skal jeg nok arangere det.

Hjærtelig Hilsen til Dig og M- B.
Din hengivne
Ven
Siegfried Wagner.

Fakta

PDF
Brev

Dansk

Lyngby (Danmark)
Cannes (Frankrig)

J.F. Willumsens Museum
Arkivkasse: B/I/1 - Wagner